Novica

Domov / Novica

Program DORA v Splošni bolnišnici Izola začasno premeščen v nove prostore

Splošna bolnišnica Izola bo zaradi večje prenove prostorov premestila program DORA in slikanje žensk na mamografu v nove prostore radiološkega oddelka v kleti – trakt G11, kjer je tudi sprejemna pisarna za program DORA. Slikanje na novi lokaciji bo potekalo od 8. 3. 2021 dalje do dokončanja prenove starih prostorov programa DORA na lokaciji v 1. nadstropju - F2, predvidoma 6 mesecev. Za gibalno ovirane osebe je vstop v začasne prostore programa DORA preko glavnega vhoda in nato z dvigalom v klet do sprejema.

Nova lokacija bo navedena na vabilu, ki ga bodo ženske prejele za termine mamografije od 8. 3. 2021 dalje. Za udeležbo na mamografiji v programu DORA še vedno veljajo vsi ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa (nošenje zaščitne maske, razkuževanje rok, vzdrževanje ustrezne razdalje).

Mamografije se lahko udeležijo le zdrave ženske, brez znakov prehladnega obolenja, ali če niso bile v tveganem stiku s SARS-CoV-2 okuženo osebo oz. če so same prebolele covod-19 v zadnjih 14 dneh pred terminom mamografije. V teh primerih prosimo, da nas ženske kontaktirajo za prenaročilo prek elektronskega naslova dora@onko-i.si, spletnega obrazca https://dora.onko-i.si/prenarocanje ali brezplačnega telefona 080 27 28 vsak delavnik med 9. in 12. uro.

Vhodna avla SB Izola

Stopnice v klet do sprejema DORA

Sprejem za program DORA, G11

Mamograf v programu DORA v SB Izola

Dodatne informacije

  • na tel. številki 080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)
  • dora@onko-i.si
  • vprašajte svojega zdravnika

Onkološki inštitut Ljubljana

Državni presejalni program za raka dojk

Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana

Kontakt

080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)

dora@onko-i.si

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava