Novica

Domov / Novica

Predstavitev programa DORA na lokalnih dnevih zdravja

Predstavitev DORE na dnevih zdravja v Novi Gorici, Radovljici in na Vrhniki

Spomladi se z aktivnostmi na prostem začnejo tudi številni dogodki za promocijo zdravja v lokalnem okolju. Kot že tradicionalno, bomo tudi letos program DORA predstavljali na dnevih zdravja po celi Sloveniji. Začnemo v Novi Gorici, Radovljici in na Vrhniki.
V Novi Gorici smo že v petek, 6. aprila, sodelovali na dogodku Aktiviraj se za dobro počutje. Obiskovalcem dogodka sta program DORA predstavili sodelavki radiološki inženirki programa DORA (iz Splošne bolnišnice Nova Gorica). Dogodek so ob svetovnem dnevu zdravja organizirali Zdravstveni dom Nova Gorica, Mestna občina Nova Gorica in Nacionalni inštitut za javno zdravje. 
Predstavitev programa za zgodnje odkrivanje raka dojk DORA bomo imeli tudi v Radovljici in na Vrhniki, kjer bomo na voljo za vsa vprašanja.
Vljudno vabljeni, da nas obiščete na predstavitveni stojnici programa DORA:

  • v Radovljici, kjer bomo v petek, 11. maja, med 10. in 18. uro na Bazarju zdravja (Vurnikov trg) (organizator Srednja šola Jesenice – program Zdravstvena nega) in
  • na Vrhniki, kjer bomo prav tako v petek, 11. maja 2018, med 8. in 18. uro na 4. Dnevu zdravja, ki ga v Parku samostojnosti organizira Center za krepitev zdravja.
     

Dodatne informacije

  • na tel. številki 080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)
  • dora@onko-i.si
  • vprašajte svojega zdravnika

Onkološki inštitut Ljubljana

Državni presejalni program za raka dojk

Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana

Kontakt

080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)

dora@onko-i.si

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava