Novica

Domov / Novica

Drage ženske, iskrena hvala za vaše zaupanje.

V teh zaostrenih časih, ko naše delo in življenja zaznamuje novi koronavirus, se v programu DORA vsakodnevno trudimo zagotavljati varno in prijazno okolje za vse ženske, ki pridete na presejalno mamografijo. Veseli nas, da nam zaupate, saj ste se na naše povabilo od začetka junija do konca septembra odzvale kar v 77 odstotkih. 

Izjemno hvaležni smo vam tudi za vse vaše pozitivne odzive, ki nam dajejo pogum in energijo za naše nadaljnje delo. Dve izmed zahval tokrat delimo tudi z vami. Hvala Nadi in Veri ter vsem ostalim ženskam za vaše zaupanje in ostanite zdrave. 

"Rada bi poudarila, da sem bila deležna toplega sprejema že takoj na začetku s strani dveh sester in kasneje pri slikanju s strani tehnika. Sicer sem njegovo ime že pozabila, je bil pa zelo prijazen, sam postopek je bil zelo hiter, profesionalen in neboleč. Zelo lepo se mi je vtisnil v spomin in se bom vaših vabil udeleževala tudi v prihodnje."  (Nada)

"Neizmerno hvaležna, da ste me izbrali, hvaležna za ugoden izvid. Ste nekaj pozitivnega v teh kaotičnih časih, prijazna pošta pomiri srce." (Vera)

 

 

 

Dodatne informacije

  • na tel. številki 080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)
  • dora@onko-i.si
  • vprašajte svojega zdravnika

Onkološki inštitut Ljubljana

Državni presejalni program za raka dojk

Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana

Kontakt

080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)

dora@onko-i.si

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava