Novica

Domov / Novica

DORA tudi za ženske iz občin Cerknica in Cerkno

Septembra 2014 smo v DORI pričeli z vabljenjem žensk iz občin Cerknica in Cerkno

Program DORA iz strokovnih razlogov širimo postopno. Septembra letos smo pričeli z vabljenjem žensk iz občin Cerknica in Cerkno, ki jih do sedaj še nismo vabili v DORO. Vabimo vse ženske med 50. in 69. letom, ki imajo stalno prebivališče v omenjenih dveh občinah. Mamografsko slikanje dojk bodo ženske opravile v presejalni mobilni enoti, ki stoji pri Zdravstvenem domu Vrhnika, slikanje pa izvajajo sodelavci presejalnega programa DORA z Onkološkega inštituta Ljubljana.

 

Prve ženske iz občin Cerknica in Cerkno so že prejele vabilo za presejalno slikanje

Ženske iz občin Cerknica in Cerkno v starosti 50-69 let bodo z Onkološkega inštituta Ljubljana prejele pisno vabilo, na katerem bosta že določena datum in ura pregleda v presejalni mobilni enoti na Vrhniki. Za sodelovanje v programu DORA ženske ne potrebujejo napotnice.

V program se ženske lahko naročijo tudi same, če ustrezajo merilom, in sicer tako, da pokličejo brezplačno telefonsko številko 080 27 28, vsak dan od 9.00 do 12.00, ali pišejo na elektronski naslov: dora@onko-i.si.

 

Odzovite se vabilu in pojdite na preventivni pregled

Strokovnjaki Onkološkega inštituta priporočajo: Ženske, naredite korak za svoje zdravje, odzovite se vabilu na pregled in se s tem vključite v program DORA.

Dodatne informacije

  • na tel. številki 080 27 28 (delavnik med 9. in 12. uro)
  • dora@onko-i.si
  • vprašajte svojega zdravnika

Onkološki inštitut Ljubljana

Državni presejalni program za raka dojk

Zaloška cesta 2, 1000 Ljubljana

Kontakt

080 27 28 (vsak delavnik med 9. in 12. uro)

dora@onko-i.si

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava